Sinun Projektisi
Meidän Työntekijämme
Sinun Menestyksesi

Yritys

Yrityksemme historia ja strategia infra- ja offshoresektoreilla 

Painopisteemme on henkilöstön toimittaminen infra- ja teollisuusrakennussektoreille ja olemme erikoistuneet ydinvoimalaprojekteihin. Erikoistumme tiettyihin  sektoreihin pystyäksemme toimittamaan huippuluokan asiantuntijat ja tarvittavan kokemuksen vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia. Meillä on todistettavasti toimivat prosessit rekrytoida ja sijoittaa suuria määriä henkilöstöä – usein vieläpä maantieteellisesti etäiselle ja haasteelliselle työmaalle lyhyessä ajassa. Prosessi usein sisältää lääkärintarkastuksen ja turvallisuusselvityksen, turvallisuuskoulutuksen ja työmaakohtaisen perehdyttämisen sekä tuen hallinnollisiin ja majoitukseen liittyvissä asioissa.

Haussa kokeneita työnjohtajia

Rekrytoimme asiakkaillemme rakentamisen sekä energia- ja telakkateollisuuden huippuosaajia. Etsimme joukkoomme jatkuvasti myös kokenutta ja kielitaitoista työnjohtoa.

Norjan työmarkkinat

 

Norjan rakennusala kaipaa jatkuvasti kielitaitoisia ammattilaisia. Tarvetta on esimerkiksi talonrakentajille, muurareille, putkimiehille ja koneenkuljettajille. Tarjolla on sekä vakituista että tilapäistä työtä.

Rakentaminen

 

FSO:n pääliiketoiminta on HR-palveluiden tarjoaminen rakennusalalle. Kehitämme jatkuvasti sekä omaa että työntekijöidemme osaamista alalla. Etsimme uusia mahdollisuuksia ja asiakkaita, jotka arvostavat osaamista, henkilökunnan sitoutumista sekä toimitusketjun läpinäkyvyyttä.

Yritysvastuu

Sitoudumme toiminnassamme läpinäkyvyyteen. Kaikki työntekijämme palkataan kohdemaan työ- ja verolainsäädännön mukaisesti ja rekrytoimme henkilöstömme suoraan FSO:n palvelukseen omien kanaviemme kautta. Näin sidosryhmämme voivat varmistua siitä, että asianmukaisia lakeja ja määräyksiä noudatetaan ja työntekijöidemme työsuhde-edut ja sosiaaliturva ovat vaaditulla tasolla.

Olemme sitoutuneet HSE-asioiden hallinnointiin (Terveys, Turvallisuus ja Ympäristö). Otamme vastuun henkilöstöstämme sijoittamisen, toimeksiannon ja kotiuttamisen aikana. Tarjoamme henkilöstöllemme offshore- ja onshoretyön tekemisessä tarvittavan turvallisuuskouluksen. Koulutus on räätälöity vastaamaan maakohtaisia määräyksiä ja asiakkaan vaatimuksia.

Verojalanjälki. Olemme HR-alan yritys ja pidämme erityistä huolta toimimisesta määräysten ja säännösten mukaan. Noudatamme kaikkia paikallisia lakeja ja säännöksiä ja nojaudummeammattiliittojen asiantuntemukseen. Noudatamme verojalanjälki-periaatetta mikä tarkoittaa avointen kirjojen periaatetta asiakkaidemme kanssa hallinnollisten kulujen maksamisen suhteen.

Laadunvarmistus. Olemme sitoutuneet laadunvarmistukseen ja teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa rekrytointiprosessin alusta lähtien. Laadunvarmistusohjeemme varmistaa kaikkien prosessiemme ja toimenpiteidemme läpinäkyvyyden projektien alusta loppuun saakka.

Yrityksille

Työnhakijoille

Please enter your e-mail address

Please enter your name

Lähetä hakemus

Etsi avoimia työpaikkoja tai jätä avoin hakemus. Täytä hakemus niin huolellisesti kuin mahdollista ja liitä mukaan asianmukaiset tutkintotodistukset ja suosituskirjeet. Voit myös ottaa yhteyttä toimistoihimme jos sinulla on kysyttävää. Katso yhteystiedot.

Lähetä meille CV:si - me löydämme sinulle töitä!

Toimistomme
Finnish Staff Office Oy
Suomi Puola Norja Englanti